HALUATKO VUOKRATA PAKETTIAUTON?

Näin vuokraat Pakun

 

1.

Etsi itsellesi sopiva pakettiauto ja tee varaus. Suoritat varauksen kirjautumalla PakuOnline-verkkopalveluun tai luomalla uuden tunnuksen.

2.

Sovi omistajan kanssa nouto paikka ja ajankohta. Varaudu näyttämään ajokorttisi omistajalle.

3.

Tarkista ajoneuvon kunto. Vastaako se omistajan mainitsemaa kuntoa/vikoja.

4.

Aja turvallisesti!

5.

Ajosi päätyttyä, tankkaa auto ja palauta se sovittuun paikkaan.

6.

Anna palautetta ja vuokraa uudelleen!

Pakun vuokraaminen on helppoa


Sinun ei tarvitse omistaa pakettiautoa vaan sen vuokraamisesta on tehty mahdollisimman helppoa sinulle. PakuOnline:n kautta tavoitat kaikki lähelläsi olevat pakettiautot, jopa naapuristasi! Vuokraaminen tapahtuu helposti ja kätevästi verkkopalvelussa.

Vuokraa Paku edullisesti

 
Vuokraamalla pakettiauton maksat ainoastaan sen käytöstä. Vertaisvuokraus mahdollistaa vuokrafirmoja edullisemmat hinnat. Pakujen tunti ja vuorokausi hinnan määrittää auton omistaja itse. PakuOnline verkkopalvelun ajoneuvot ovat erihintaisia, joten löydät varmasti omalle budjetillesi sopivan pakun. PakuOnline:lla maksat vain Pakun käyttöajasta ja polttoaineesta.

PakuOnline:sta hyötyvät kaikki

 
Yhteiskäyttö on sekä edullista että hyödyllistä. Näin voidaan korvata useampia yksityiskäytössä olevia pakettiautoja ja vaikuttaa positiivisesti kestävään kehitykseen. Käyttämättömät ajoneuvot saadaan hyötykäyttöön ja vähennetään liikenteeseen ja ympäristöön kohdistuvaa kulutusta.

Jokainen Paku on erilainen


Etkö tunne oloasi varmaksi manuaali autolla ajaessasi? Meiltä löydät myös automaatti vaihteiset pakettiautot. Pakettiautot ovat eri henkilöiden omistamia, joten mallien kirjo on rajaton! Palvelussamme on laaja ja kattava valikoima erilaisia pakettiautoja, joten löydät varmasti omia tarpeitasi vastaavan ajoneuvon. Pakujen säännöt voivat myös olla yksilöllisiä kuten omistajansakin.

HALUATKO ANSAITA PAKETTIAUTOLLASI?

Rekisteröi Pakusi vuokralle

 

1.

Kirjaudu sisään tai luo käyttäjä tunnus PakuOnline-verkkopalveluun.

2.

Rekisteröi pakettiautosi palveluun. Täytät vain ajoneuvon tiedot valmiiseen lomakkeeseen.

3.

Käy varauspyynnöt läpi ja hyväksy sinulle sopivimmat

4.

Sovi tapaaminen pakun vuokraajan kanssa.

5.

Tarkistakaa yhdessä vuokraajan kanssa pakettiauton kunto ja luovuta avaimet.

6.

Nouda tankattu ajoneuvosi vuokraajalta.

Rekisteröi Pakusi vuokralle


Voit ansaita rahaa pakettiautollasi, kun et sitä itse käytä. Pakettiautot ovat pitkiä aikoja käyttämättöminä, mutta kuitenkin niiden ylläpito maksaa. Laittamalla pakusi vuokralle voit helposti kattaa autosi kuukausi kustannukset. PakuOnline:n avulla ansaitset rahaa vuokraamalla pakettiautoasi tutuille, naapurille ja muille luotettaville ihmisille.

Kuinka paljon Pakulla voi tienata?

 

Määrität itse pakusi vuokrahinnat ja omalla panostuksella voit helposti lisätä ajoneuvosi vuokrauksia. Huolellisesti täytetty lomake ja PakuOnline:lta saatavat mainosteipit herättävät kiinnostusta ja tuovat sinulle lisää asiakkaita. PakuOnline on täysin ilmainen käyttää, se ei sisällä liittymis- eikä kuukausimaksuja.

Päätät itse pakustasi

 

Päätät aina itse omasta pakettiautostasi. Hallinnoit itse omaa kalenteriasi ja vuokraat ajoneuvoasi, kun et sitä itse tarvitse. Päätät myös itse kenelle ja milloin vuokraat pakusi. Jokainen vuokrauspyyntö on sinun hyväksyttämissä tai hylättämissä.

PakuOnline:sta hyötyvät kaikki

 

Vuokraamalla pakettiautoasi lisäät olemassaolevien autojen käyttöastetta ja vähennät uusien autojen tarvetta. Pakettiautot ovat paljon käyttämättöminä ja harva kuitenkaan omistaa omaa pakettiautoa. Vuokraamalla pakusi voit auttaa muita pakettiauton tarpeessa olevia ja saat oman ajoneuvosi hyötykäyttöön. Olet osa jakamistauloutta ja vihreämpää tulevaisuutta.